Projekt

Certifikati

Certifikati

HRB - Hrvatski Registar brodova

12.01.2009
HRB

HRB je sljednik aktivnosti klasifikacije brodova na istočnoj obali Jadrana.

Glavni ured HRB-a nalazi se u Splitu, Republika Hrvatska.

HRB je bio pridruženi član Međunarodnog IACS od travnja 1973. godine do siječnja 2005. godine kada je IACS općenito ukinuo status pridruženih članova.

 

Ulaz u galeriju »

IMCI - Međunarodni institut za pomorsku certifikaciju

12.01.2009

IMCI Logo

Međunarodni institut za pomorsku certifikaciju je osnovan pod okriljem  Europske unije, kao neprofitna organizacija zadužena za unaprijeđenje međunarodne industrije plovila za razonodu, provjerom sukladnosti tvrtki, proizvoda i usluga uz pomoć stručnjaka za najviše moguće standarde kvalitete i sigurnosti.

Zadovljstvo kupca može se ostvariti samo sa visoko kvalificiranim i motiviranim djelatnicima te uz pomoć najmodernijih tehnologija.

"Moderna jednostavnost umjesto klasične komplikacije"


Ulaz u galeriju »

LLoyd´s Registar brodova

12.01.2009

logo lloyds register

Lloyd's registar brodova radi na cijelom svijetu poslove vezane za imovinu te certifikate za brodove, sisteme i postrojenja kako bi popravili kvalitetu i povećali sigurnost - to zajednička misija 5 000 naših zaposlenika po cijelom svijetu!

Usko surađujemo sa brodovlasnicima, operatorima i proizvođačima tako da možemo omogućiti rješenja koja unaprijeđuju poslovne uspjehe, bilo kroz dizajn, izgadnju ili korištenje brodova.


Ulaz u galeriju »

Posljednje vijesti

  1. 23.09.2009

    Adriatic boat show

Osnovni info

Najluksuzniju i najskuplju hrvatsku serijsku jahtu duljine 16,5 m (54 stope) s najnovijom opremom i ručno izrađenim interijerom projektirao je tim stručnjaka NCP Marine.
Savršen dizajn dinamičnog krstaša Mondial 54 odlikuje i čvrst, potentan profil koji ne ostavlja dvojbe o njegovom sportskom pedigreu.

Građen je na dubokom V trupu s V pogonom za povećan i bolje iskorišten unutarnji prostor.
Mondial 54 razvija maksimalnu brzinu od 39 čvorova, a zahvaljujući voluminoznim spremnicima goriva može se podičiti i solidnim opsegom krstarenja pri brzini od 32-33 čvora (350 nautičkih milja).