NCP Marine

NCP Marine

NCP

Nautički centar Prgin – jedna od vodećih tvrtki u nautici na području Mediterana koja je pridonijela prepoznavanju Hrvatske kao jedne od značajnih destinacija nautičkog turizma. Ubrzo nakon preuzimanja Remontnog brodogradilišta Šibenik, tvrtka je započela svoj uspon. Danas NCP grupa zapošljava preko 400 ljudi, u svojih 10 tvrtki kćeri te je jedna od najbrže rastućih tvrtki u regiji.

Spektar proizvoda i usluga Nautičkog centra Prgin kreće se od brodogradnje i remonta do konstrukcije pontona, uređenja interijera, bojanja, charter usluga i marine.


Više o NCP na www.ncp.hr


NCP Marine

Jedna od tvrtki kćeri Nautičkog centra Prgin. Projektni tim tvrtke NCP Marine okuplja nekolicinu inženjera, dizajnera i konstruktora sa dugogodišnjim isksustvom u gradnji jahti te patrolnih brodova. NCP Marine je specijalizirana za izgradnju gore navedenih brodova od plastike do duljine od 20 m. Projekt Mondial 54 jedan je od niza projekata u koji je ugrađeno znanje i iskustvo vrsnih stručnjaka projektnog tima NCP-a.


Posljednje vijesti

  1. 23.09.2009

    Adriatic boat show

Osnovni info

Najluksuzniju i najskuplju hrvatsku serijsku jahtu duljine 16,5 m (54 stope) s najnovijom opremom i ručno izrađenim interijerom projektirao je tim stručnjaka NCP Marine.
Savršen dizajn dinamičnog krstaša Mondial 54 odlikuje i čvrst, potentan profil koji ne ostavlja dvojbe o njegovom sportskom pedigreu.

Građen je na dubokom V trupu s V pogonom za povećan i bolje iskorišten unutarnji prostor.
Mondial 54 razvija maksimalnu brzinu od 39 čvorova, a zahvaljujući voluminoznim spremnicima goriva može se podičiti i solidnim opsegom krstarenja pri brzini od 32-33 čvora (350 nautičkih milja).